Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

9 ώρες πάλευαν οι τρεις υποψήφιοι της ΟΝΝΕΔ


9 ώρες συνεδρίαζαν χθες στη Ριγγήλης οι τρεις υποψήφιοι για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ (Ανδρέας Παπαμιμίκος, Βασίλης Αξιώτης και Κώστας Χατζής) υπό τον Πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά και τον Λευτέρη Ζαγορίτη.

Μήλον της έριδος η φτωχομάνα και νύφη του Θερμαϊκού ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Καρά-τσεκαρισμένες πηγές αναφέρουν ότι οι υποψήφιοι συμφώνησαν σε όλα τα γεωγραφικά μέρη που μπορούν να τοποθετηθούν κάλπες (από το Σουφλί στον Έβρο μέχρι την Ιεράπετρα στην Κρήτη) εκτός από την Θεσσαλονίκη.

Τόσο ο Κώστας ο Χατζής όσο και ο Βασίλης Αξιώτης θέλουν πάνω από 20 κάλπες και διασπορά των σημείων για να καλύψουν την αχανέστατη Α και Β περιφέρεια του Νομού Θεσσαλονίκης με τους πάνω από 1.5 εκ κατοίκους!!!

Ο κ. Παπαμιμίκος ο οποίος στον πανικό της ήττας ακόμη και μέσα στο ‘υποτιθέμενο πλέον’ κάστρο του, επιθυμεί να στήσει ΚΑΛΠΕΣ δίπλα στο Πανεπιστήμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης για να μπορεί να φέρνει με ευκολία τους φοιτητές που των ακολουθούν αλλά ταυτόχρονα δεν βλέπει το λόγο γιατί να στηθούν κάλπες στον ευρύτερο ΝΟΜΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ….

Οι σύμβουλοι του κ. Παπαμιμίκου προσπαθούν με νύχια και με δόντια να τινάξουν την διαδικασία στον αέρα και να πούνε τελικά ότι δεν συμφωνούμε με τον αριθμό και το μέρος των καλπών…κτλ…και ίσως ακόμη και να αποσυρθούν καταγγέλλοντας την όλη διαδικασία.

ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ…ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ…

NEOI KAI NΕΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΜΑΣ!!!

ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ
thessalonikeis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: