Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Αναπάντητα ερωτήματα για την κλοπή της σορού του Τάσσου


ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Πολιτικά κίνητρα πίσω από την κλοπή της σορού του πατέρα της βλέπει η Αναστασία Παπαδοπούλου.

Στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι», με τον συνάδελφο Παναγιώτη Δημόπουλο, η κ. Παπαδοπούλου, σε δηλώσεις της σχετικά με την πρωτοφανή υπόθεση της κλοπής του λειψάνου του πατέρα της, δηλώνει ότι στο μυαλό της υπάρχουν ακόμη πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

Η κ. Παπαδοπούλου ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «κάθε μέρα που περνά εμπλέκονται και άλλοι στην υπόθεση της κλοπής. Εξακολουθούν, όμως, στο μυαλό μου να υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα, ιδιαίτερα για τη νύκτα της κλοπής. Εμένα δεν με έχει πείσει η μαρτυρία του Ινδού».

«Κατ΄ εμένα η υπόθεση δεν έχει εξιχνιαστεί. Έχουμε ακούσει πάρα πολλά. Έχω ακούσει και τις δηλώσεις του Υπουργού για διασυνδέσεις με τα κατεχόμενα. Για παραδοχή ενός καταδίκου, για παραδοχή από έναν ύποπτο, για παραδοχή από άλλον ύποπτο, δεν ξέρουμε αν έχουν ληφθεί και από ποιους καταθέσεις. Δεν ξέρω, για μένα, όπως έχει εξελιχθεί η όλη η διαδικασία, δεν με έχει πείσει».

«Εγώ θέλω να βρεθούν οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης».

Η κ. Παπαδοπούλου είπε, ακόμα, ότι θεωρεί πως τα κίνητρα πίσω από την ενέργεια είναι πολιτικά, αφού η κλοπή, σύμφωνα με τα όσα έχουν λεχθεί, έγινε για να ασκηθούν πιέσεις στην Κυβέρνηση».

Αναφορικά με το πολυσυζητημένο θέμα των λύτρων, η ίδια διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ζητήθηκαν λύτρα.

«Εάν ζητούσαν και πληρώναμε λύτρα γιατί να μην το πούμε; Υπάρχει κάποιος ο οποίος θα μας κατηγορήσει γι αυτό;» διερωτήθηκε η Αναστασία Παπαδοπούλου.

Αναφερόμενη στο πρώτο σοκ που βίωσε τόσο αυτή όσο και η οικογένειά της, βλέποντας τον άδειο τάφο του πατέρα της, είπε ότι «αυτό που νιώθεις είναι κάτι ασύλληπτο, να βλέπεις μια τρύπα, ένα άδειο φέρετρο και να μην μπορείς να κατανοήσεις πώς είναι δυνατόν κάποιοι να έκαναν κάτι τέτοιο και πολύ περισσότερο το γιατί το έκαναν».

«Η ανακούφιση της οικογένειας είναι τεράστια μετά την ανεύρεση της σορού, αλλά οι λέξεις είναι πολύ μικρές για να εκφράσουν αυτό που νιώσαμε όλοι», είπε ακόμα η κ. Παπαδοπούλου.

Πηγή: Σημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια: