Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Τελικά ποιός λέει την αλήθεια για την Μόρνα;


Πριν από λίγες ημέρες στο τηλεοπτικό κανάλι της Κατερίνης ΔΙΟΝ στον μονόλογο του ο κ. Νομάρχης είπε μεταξύ άλλων ότι το νερό της Μόρνας πηγαίνει προς πόσιν στην Β. Πιερία .

Μετά από αυτό βγαίνει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Β. Πιερίας και Δήμαρχος Πύδνας κ. Βασιλειάδης δηλώνοντας δημόσια ότι το νερό της Μόρνας δεν έχει πάει ακόμη στην Β. Πιερία διότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη τα έργα . Επίσης ότι είναι αμφιβόλου ποιότητας .

Ίσως εννοούσε τις παλαιότερες ακατάλληλες μετρήσεις και την συνεχή θολερότητα του όλο τον χρόνο.

Θα συμφωνήσω με τις δηλώσεις του κ. Βασιλειάδη παρ' όλο που το μερίδιο της ευθύνης που τον βαραίνει γι αυτό το έργο είναι μεγάλο παρά τις προειδοποιήσεις μου.

Η παρέμβαση αυτή από όποιους και αν προέρχεται κατέστρεψε το περιβάλλον των βουνών Τίταρου και Πιερίων ανεπανόρθωτα.

Η άποψη του κ. Βασιλειάδη ενισχύεται και από το γεγονός ότι στο ποτάμι εδώ και τρία χρόνια δεν υπάρχει ζωή παρά τον συνεχή εμπλουτισμό που γίνετε από το παρακείμενο ποτάμι του Αγίου Δημητρίου. Τέτοιο νερό που δεν μπορεί να αναπτυχτεί η Πανίδα δεν δίνονται για πόσιμο .

Κάνω έκκληση για αποκατάσταση της ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ζημιάς που έγινε στα δυο πλουσιότερα βουνά της Ελλάδας , χωρίς να έχω τίποτα προσωπικό εναντίον κανενός παρά την ζημιά που έχω πάθει.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Εχω και μια απορια ....

Δεν θα έπρεπε , όταν πρόκειται για δημόσια θέματα οι τηλεοπτικοί σταθμοί να κάνουν διάλογο και όχι μονόλογο;

ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: