Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Πρώτη προσυνεδριακή συνδιάσκεψη της ΝΔ στο ΣΕΦ


Την πορεία προς το 8ο Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ, που θα γίνει στις 25-27 Ιουνίου, ξεκινά σήμερα, Κυριακή, ο Αντώνης Σαμαράς, με την ομιλία του στην πρώτη προσυνεδριακή συνδιάσκεψη του κόμματος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο κ.Σαμαράς έχει επιλέξει το επόμενο διάστημα να κινηθεί με μια στρατηγική, η οποία θα έχει πρώτο πλάνο τον κοινωνικό φιλελευθερισμό, τους πατριωτικούς τόνους και μια πιο εθνοκεντρική προσέγγιση σε πολλά ζητήματα.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα έχει στο πλευρό του στην πρώτη προσυνεδριακή συνδιάσκεψη της ΝΔ τα στελέχη που απαρτίζουν την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, της οποίας προεδρεύει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, τους βουλευτές και ευρωβουλευτές, τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και τα χιλιάδες εγγεγραμμένα μέλη.

Μέχρι το 8ο συνέδριο της ΝΔ που ανοίγει τις πόρτες του στις 25 Ιουνίου θα προηγηθεί το προσυνέδριο της Θεσσαλονίκης στις 20 και 21 Μαρτίου. Επόμενος σταθμός είναι το Ναύπλιο στις 17 Απριλίου, ενώ το Ηράκλειο Κρήτης θα υποδεχτεί τον πρόεδρο και τα στελέχη της ΝΔ στις 25 Μαΐου.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και ο νέος γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Κώστας Τασούλας, ο οποίος εξελέγη την Παρασκευή με 82 ψήφους υπέρ, πέντε λευκά και δύο άκυρα.

Πηγή: Το κουτί της Πανδώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: