Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Πόσος χρόνος απομένει σε αυτήν την κυβέρνηση;


Έχουμε ήδη γράψει για την δυσαρέσκεια προς τις επιλογές του κ. Παμπούκη, με αφορμή την λειτουργία της «μυστικής κυβέρνησης» του ΠΑΣΟΚ.

Τώρα πληροφορούμεθα ότι αναβαθμίζεται και ο «συντονιστικός ρόλος» του αντιπροέδρου της κυβερνήσεως Θ. Πάγκαλου ο οποίος αναλαμβάνει «να παρακολουθεί όλες τις κρίσιμες κινήσεις του οικονομικού επιτελείου, να έχει λόγο στη διαχείριση της οικονομικής πολιτικής και να συμβάλλει στη χάραξη της στρατηγικής» (Πρώτο Θέμα)

Με άλλα λόγια μπροστά στην πανθομολογούμενη πλέον αποτυχία των οικονομικών υπουργών της κυβέρνησης, ο κ. Πάγκαλος αναλαμβάνει να επιβλέπει τα νομοσχέδια ώστε να μην γυρίζουν πίσω λόγω λαθών, να μην προκαλούν την αγανάκτηση ακόμα και των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, να εξομαλύνει τις καθημερινές πλέον συγκρούσεις μεταξύ της κ. Κατσέλη και του κ. Παπακωνσταντίνου και να τα βρίσκει με τους τραπεζίτες και άλλους μεγαλοεπιχειρηματίες στις κόντρες του με τους υπουργούς (όπως δηλαδή έκανε πρόσφατα με την σύγκρουση Τραπεζών – Κατσέλη για το σχετικό νομοσχέδιο).

Αναθέτοντας όμως ο Πρωθυπουργός αυτόν τον ρόλο στον αντιπρόεδρό του, δεν είναι σαν να ομολογεί ότι οι επί των οικονομικών υπουργοί του απέτυχαν Και ο κ. Πάγκαλος γνωρίζει οικονομικά; Τι μας εγγυάται ότι θα επιτύχει εκεί που απέτυχε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, στο συντονισμό δηλαδή δύο σημαντικών υπουργών του;

Για να το θέσουμε καλύτερα: Πόσο χρόνο μπορεί να δώσει κανείς σε αυτήν την κυβέρνηση;

Πηγή: Antinews

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μαλλον πολύ χρόνο ακόμα... ;)

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1766992


Αντι να ασχολειστε με το ποσο χρονο εχει ακομα δεν ασχολειστε με το ποιος και πως μας εφτασαν σε αυτη την κατασταση;; Ρωτηστε κατα Ραφηνα μερια...

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΖΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΑ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κατεστρεψαν την ελλαδα

ακραιος

Ανώνυμος είπε...

και οι χούντες κατέστρεψαν την ελλάδα αλλά δεν ανέφερες κάτι για αυτές ακραίε 19 Ιανουαρίου 2010 5:03 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ
ΑΛΛΗ ΧΟΥΝΤΑ ΔΙΑΔΕΧΘΗΚΕ.

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Ο ΑΚΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ

Η ΛΕΞΗ ΑΚΡΑΙΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ