Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Ριζάι: "Καλύτερα να πεθάνω παρά να πω που είναι ο Παλαιοκώστας"


Απολογήθηκε την Παρασκευή στην 32η ανακρίτρια ο Αλκετ Ριζάι, η σύντροφός του και το ζευγάρι αλλοδαπών, που συνελήφθησαν στο Σούλι Μαραθώνα.

"Η Σούλα δεν είναι η Αλεξάντροβα και δεν έχει καμία σχέση με την απόδραση από το Κορυδαλλό", φέρεται να υποστήριξε ο Αλκέτ Ριζάι. Το όνομα Αλεξάντροβα είχε δώσει η γυναίκα που οργάνωσε την απόδραση με ελικόπτερο Παλαιοκώστα και Ριζάι τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο Ριζάι φέρεται να υποστήριξε επίσης ότι το ζευγάρι των Αλβανών που συνελήφθη μαζί του στο σπίτι στο Άνω Σούλι, είναι μακρινά του ξαδέλφια, ενώ έχει παραδεχθεί ότι τα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι, ήταν δικά του και τα είχε για τη δική του ασφάλεια.

Ερωτηθείς για το αν γνωρίζει που βρίσκεται ο Βασίλης Παλαιοκώστας, απάντησε: "Προτιμώ να πεθάνω παρά να σας πω που είναι ο Παλαιοκώστας", προσθέτοντας ότι "σιχαίνεται τους ρουφιάνους".

Για να όπλα που εντοπίστηκαν στο κρησφύγετο, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είπε ότι ήταν δικά του και τα είχε για την ασφάλειά του και όχι για εγκληματικές ενέργειες. Η Ασπασία Μητροπία, γνωστή και ως Σούλα, έκανε χρήση του δικαιώματος σιωπής, καθώς προστίθενται καινούργια στοιχεία στη δικογραφία.

Πηγή: Foreign Press

Δεν υπάρχουν σχόλια: