Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Επανίδρυση της ΝΔ ζήτησε από την Αργολίδα ο Αντώνης Σαμαράς

Από την περιοδία του Αντ.Σαμαρά

Στόχος του η ανανέωση

Τις θέσεις του για επανίδρυση της Νέας Δημοκρατίας και για ανανέωση στο κόμμα, ώστε «να δώσουμε νέα ελπίδα στο λαό», επανέλαβε από την Αργολίδα, όπου περιόδευσε το Σάββατο, ο Αντώνης Σαμάρας.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς έτυχε θερμής υποδοχής από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Πρώτος σταθμός του, το πρωί, ήταν το Επιμελητήριο Αργολίδας, όπου συναντήθηκε με τη διοικούσα επιτροπή και ενημερώθηκε για τοπικά προβλήματα.

Στη συνέχεια περπάτησε στην κεντρική πλατεία του Αργους και συνομίλησε με νέους, ενώ ακολούθως, στο Βουλευτικό του Ναυπλίου, μίλησε σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και αμέσως μετά είχε συνάντηση με το νομάρχη Αργολίδας Βασίλη Σωτηρόπουλο και μετά με τα μέλη της Νομαρχιακής Οργάνωσης του κόμματος.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στην ανάγκη διασφάλισης της ενότητας της παράταξης, επαναλαμβάνοντας όμως ότι χρειάζεται ανανέωση στο κόμμα.

Έκανε, επίσης, λόγο για επανίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, «για να δώσουμε νέα ελπίδα στο λαό», τονίζοντας πως οι σχέσεις βάσης και κόμματος πρέπει να είναι αμφίδρομες.

Δεν παρέλειψε, τέλος, να εκφράσει τη χαρά του γιατί επισκέφθηκε την πόλη καταγωγής της γυναίκας του.

Το απόγευμα του Σαββάτου θα επισκεφθεί την Αρκαδία, θα συναντηθεί με το νομάρχη Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, με τα μέλη της ΝΟΔΕ Αρκαδίας και το βράδυ θα μιλήσει σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Τρίπολης.

Να σημειωθεί πως η Ημερησία του Σαββάτου φιλοξενεί το «μανιφέστο» του κ. Σαμαρά για την επόμενη ημέρα, στο οποίο ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ υπογραμμίζει την ανάγκη ανανέωσης της έννοιας του έθνους και επαναπροσδιορισμού της έννοιας του πατριωτισμού.

«Δεν υπάρχει 'πατριωτισμός' χωρίς πατρίδα. Και δεν υπάρχει Δημοκρατία χωρίς πατριωτισμό [...]. Τίποτε από αυτά δεν είναι 'παρωχημένο'. Τίποτε από αυτά δεν είναι 'ξεπερασμένο'» σημειώνει, μεταξύ άλλων.

Πηγή: In.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: