Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Η «απάντηση» των δυσαρεστημένων του Καρατζαφέρη


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο roof garden του ξενοδοχείου Κοράλλι στο Παλαιού Φαλήρου, την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου συνάντηση προσωπικοτήτων και φίλων του ευρύτερου πατριωτικού χώρου.

Την εκδήλωση συντόνισε ο πολιτευτής Β' Πειραιώς Τρύφων Μπουγάς ο οποίος τόνισε ότι είναι ώριμες πια οι συνθήκες της δημιουργίας ενός Ομίλου Προβληματισμού και Δράσης στον Πατριωτικό και Εθνικό χώρο συνεργαζόμενο με τα υπάρχοντα πατριωτικά κόμματα και κινήματα και να συμβαδίζουν όχι ανταγωνιστικά αλλά συντονισμένα για το καλό της πατρίδας.

Με την άποψη αυτή συμφώνησαν όλοι οι συμμετέχοντες και αποφάσισαν να γίνουν άλλες δυο συναντήσεις, μία στον Πειραιά και μια στη Θεσσαλονίκη. Επίσης στον Όμιλο μπορούν να συμμετέχουν άτομα και μέλη από όλα τα κινήματα και κόμματα του πατριωτικού χώρου, και ανένταχτοι πατριώτες.

Οι αποφάσεις οι οποίες θα λαμβάνονται από τον Όμιλο είναι συλλογικές και θα λειτουργήσουν αίθουσες στην Αθήνα, Πειραιά, Πάτρα, Καλαμάτα Γιαννιτσά, Ξάνθη και Θεσσαλονίκη για να μπορούν να επιμορφώνονται και να ψυχαγωγούνται οι συναγωνιστές του πατριωτικού χώρου. Πιστεύουμε ότι είναι πιο πολλά αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν.

Πηγή: Ixnos

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαλυθηκε η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ αλλα εμεις δεν πηγαμε στην ΝΔ.

ΚΑΝΕΙς ΣΩΣΤΟς ΠΑΤΡΙΩΤΗς ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΥ.

Ο Σαμαρας να παρει θεση.
Συμφωνει με την συνθετη ονομασια των Σκοπιων?

Γιατι για αυτο το λογο ειχε κανει την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ.

Μηπως συμβιβαστηκε?

Τα Ανήλια είπε...

Η Πολιτική Άνοιξη είχε ιδρυθεί το 1993. Ο Αντώνης Σαμαράς ανέστειλε την δραστηριότητα του κόμματος το 2004.

Γράφεις ότι ανήκες στην Πολιτική Άνοιξη και ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα που ενδίδει. Αυτό, εάν δηλαδή ενδίδει η Νέα Δημοκρατία, είναι υποκειμενικό.

Εάν είχε συμβιβαστεί ο Σαμαράς θα το ξέραμε. Θα το είχε δηλώσει.

Σύνθετη ονομασία προτείνει η κυρία Μητσοτάκη, η οποία ήταν υπουργός Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας για 5 χρόνια.

Η κυρία Ντόρα Μητσοτάκη και ο κύριος Γ.Α.Π. συμφωνούν απόλυτα στην σύνθετη ονομασία. Για αυτό άλλωστε η Ντόρα Μητσοτάκη είπε ότι θα τον στηρίξει στα δύσκολα θέματα και δεν θα τα χρησιμοποιήσει για εσωτερική κατανάλωση.

Όπως και εσύ, έτσι και εμείς και η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, δεν συμφωνούμε σε σύνθετη ονομασία. Μάλλον η κυρία Μητσοτάκη πρέπει να ξεκαθαρίσει τις θέσεις τις και όχι ο Αντώνης Σαμαράς.

Να ήταν μόνο τα Σκόπια. Και ο Ιλχάν Αχμέτ και ο ΥΠ.ΕΞ. της Τουρκίας στηρίζουν την υποψηφιότητα της Ντόρας. Αυτό δεν σε προβληματίζει καθόλου εσένα και ανησυχείς μην άλλαξε απόψεις ο Αντώνης Σαμαράς;

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια ποτε διεφωνησε δημοσιως ο Σαμαρας με την Ντορα στα εθνικα θεματα?
Απο το 2000 που ξαναγυρισε στην ΝΔ?

ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .
Δεν θα με βγαλετε τρελλο.

Δεν θελω πατριωτισμο ,χωρις περιεχομενο.

θεσσαλονικιος

Τα Ανήλια είπε...

Γιατί δεν κάνεις αυτή την ερώτηση στο Facebook του Σαμαρά για να σου απαντήσουν;

Εμείς στηρίζουμε τον Αντώνη Σαμαρά για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν έχει τεθεί από κανέναν υποψήφιο θέμα Εξωτερικής Πολιτικής ακόμα. Ο Σαμαράς πάντοτε έχει τις ίδιες θέσεις για την FYROM. Σε τι να διαφωνήσει ο Σαμαράς δηλαδή; Στο βέτο που έβαλε ο Καραμανλής στο Βουκουρέστι;

Μήπως ο Καραμανλής προσχώρησε στις θέσεις του Σαμαρά και λόγω Καραμανλή και η Ντόρα Μητσοτάκη έκανε το ίδιο; (για το Βουκουρέστι μιλάμε πάντα και όχι για τις αθλιότητες περί κόκκινης γραμμής και σύνθετης ονομασίας).

Δεν πρόκειται ποτέ να δεχθούμε όνομα που θα περιέχει τον όρο "Μακεδονία" για το γειτονικό κράτος.

Για αυτόν τον λόγο εμπιστευόμαστε τον Αντώνη Σαμαρά και όχι τη Ντόρα.