Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Ηρακλής – Άρης: Τελικώς, ξεκίνησε...


Μετά από τουλάχιστον 45 λεπτά, το παιχνίδι στο Καυταντζόγλειο θα ξεκινήσει. Στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν διαιτητές και παίκτες (μαζί και ο Σηφάκης) και όλα είναι έτοιμα να συνεχίσει πάλι το ματς από τα 30 δευτερόλεπτα (τότε είχε διακοπεί).

Έξαλλος με το επεισόδιο στο πρώτο λεπτό του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Σηφάκης. Ο τερματοφύλακας του Άρη που δέχτηκε επίθεση από οπαδό του Ηρακλή, φωνάζει μέσα στα αποδυτήρια πως δεν θέλει να βγει να συνεχίσει υπό αυτές τις συνθήκες.

Στο «καμαράκι» του είναι κλεισμένο και το διαιτητικό τιμ που συνεδριάζει για την επόμενη κίνηση τους, όσον αφορά τη συνέχεια του ματς. Από την πλευρά του Άρη, επιμένουν στην οριστική διακοπή του αγώνα. Να ηρεμήσει η κατάσταση και να ξαναρχίσει ο αγώνας προσπαθεί αυτή του Ηρακλή. Πάντως, οι άνθρωποι και των δύο ομάδων βρίσκονται μπροστά από ένα μόνιτορ σχολιάζοντας το περιστατικό.

Βέβαια, το πρώτο επιχείρημα που έρχεται στο στόμα των ανθρώπων του Άρη, είναι το γεγονός πως ο οπαδός του Ηρακλή δεν απομακρύνθηκε άμεσα από τους σεκιούριτι του γηπέδου, οι οποίοι απλά... τον κοιτούσαν.

Έξαλλος είναι και ο πρόεδρος του Ηρακλή, Αντώνης Ρέμος, με την εξέλιξη που έχει πάρει το ματς. Ο "ισχυρός άνδρας" του "γηραιού" είχε κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να μη συμβεί το παραμικρό, αλλά παρά το θερμό εναγκαλισμό πριν την έναρξη με τον ομόλογο του του Άρη, Θανάση Αθανασιάδη, τελικά, το κλίμα στράβωσε.

* Για όποιον δεν είδε το συμβάν, με το που σφύριξε την έναρξη του ματς, ο διαιτητής Δαλούκας, ένας οπαδός του Ηρακλή μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στάθηκε μπροστά από τον Μιχάλη Σηφάκη κολλώντας το πρόσωπο πάνω σε αυτό του Έλληνα τερματοφύλακα. Αφού κύλλησαν κάποια δευτερόλεπτα, το παιχνίδι διεκόπη, ενώ υπήρξε καθυστέρηση και στην απομάκρυνηση του οπαδού από τους σεκιούριτι.

Πηγή: Sportnet

Απαράδεκτη και καταδικαστέα αυτή η ενέργεια...

Να προσέξουν την Αυτόνομη Θύρα 10 γιατί αυτό το επεισόδιο θα ζημιώσει την ομάδα του Ηρακλή.

Αν είναι δυνατόν μέσα στο Καυταντζόγλειο να πηγαίνει ο κάθε απίθανος τύπος και να δημιουργεί τέτοιο σκηνικό.

Αν ήταν οπλισμένος τι θα γινότανε;

Ρέμο μάζεψε την Αυτόνομη Θύρα 10 γιατί δεν αξίζουν αυτές οι εικόνες στον ιστορικό Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: