Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Προβλήματα από τις βροχοπτώσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης


Προβλήματα στην κυκλοφορία στην ηλεκτροδότηση προκάλεσε αργά το απόγευμα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη η έντονη βροχόπτωση και η κατά τόπους χαλαζόπτωση, που συνοδεύτηκε από ισχυρούς ανέμους και κεραυνούς.

Πολλοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ σημειώθηκαν και συγκρούσεις οχημάτων, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημίες.Καραμπόλα οκτώ οχημάτων με έναν ελαφρύ τραυματισμό έγινε στην Εγνατία Οδό, στο τμήμα Θεσσαλονίκης - Καβάλας, στο ύψος του Προφήτη, με κατεύθυνση προς την Θεσσαλονίκη.

Η Τροχαία προχώρησε σε ολιγόωρη εκτροπή της κυκλοφορίας από τον κόμβο της Ρεντίνας.
Επίσης, λόγω του καιρού, σημειώθηκαν μικρής έκτασης διακοπές ρεύματος, κυρίως στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας βλάβης σε υποσταθμό της ΔΕΗ, στον Εύοσμο.

Χωρίς ρεύμα, έμεινε επίσης και τμήμα των Κωνσταντινοπολίτικων και της Λακιάς, στην ανατολική πλευρά της πόλης. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε να επέμβει σε 18 περιπτώσεις για άντληση υδάτων.

Βροχόπτωση σημειώθηκε και στους νομούς Κιλκίς, Κοζάνης, Γρεβενών και Καστοριάς, Σερρών και Χαλκιδικής. Στους νομούς Ημαθίας και Πέλλας, η βροχή συνοδεύτηκε, κατά περιοχές, από χαλαζόπτωση,χωρίς να έχουν αναφερθεί προβλήματα.

Πηγή: Το Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: