Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Ραγδαίες ανακατατάξεις στο Δήμο Ανατολικού Ολύμπου.

Στη διεκδίκηση για τη Δημαρχία ο πρώην κοινοτάρχης Νέων Πόρων Μιχάλης Στούμπος.

Θα αντιμετωπίσει τους τρεις Μυλωνέρους ;

Ο πρώην κοινοτάρχης των Ν. Πόρων Μιχάλης Στούμπος ανακοίνωσε επίσημα ότι θα διεκδικήσει με ανεξάρτητο συνδυασμό στις προσεχείς δημοτικές εκλογές το Δήμο Ανατολικού Ολύμπου.

Για τον πιο πάνω λόγο επισκέφθηκε χθες την Σκοτίνα όπου συναντήθηκε με παλιούς φίλους και συνεργάτες του και συζήτησαν το θέμα της συμμετοχής τους στον συνδυασμό.

Σήμερα θα συναντηθεί με παράγοντες στην Λεπτοκαρυά και μέχρι την Κυριακή θα έχει κάνει την πρώτη επαφή με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Ο κ. Στούμπος δήλωσε ότι θα ανακοινώσει τον συνδυασμό και το πρόγραμμα στο δεύτερο 15νθήμερο του Σεπτεμβρίου.

Ο πρώην κοινοτάρχης, μας είπε ότι η οχταετία 1987 – 1994 και το έργο του αποτελούν απόδειξη για το πώς φιλοδοξεί να οδηγήσει το Δήμο σε ανάπτυξη , ξεπερνώντας τις σημερινές στρεβλώσεις : "Θα ζητήσω να συμμετάσχουν στο συνδυασμό συμπολίτες μας από όλες τις πολικές εκφράσεις με μοναδικό στόχο ο Δήμος μας να αναδειχθεί σε ένα από τα πιο σημαντικά αυτοδιοικητικά κέντρα της Βόρειας Ελλάδας και Θεσσαλίας".

Σύμφωνα με πληροφορίες μας και εκτιμήσεις των παραγόντων που πλαισιώνουν τον συνδυασμό του κ. Στούμπου η σημερινή αντιπολίτευση θα είναι ενωμένη με επικεφαλής είτε τον πρώην κοινοτάρχη κ. Δημήτριο Μυλωνέρο, είτε με τον εκπαιδευτικό κ. Ιωάννη Μυλωνέρο , είτε με τον εικοσιεξάχρονο οικονομολόγο κ. Δημήτριο Μυλωνέρο, γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Ανατολικού Ολύμπου.

Πηγή: Λευτεριά

Δεν υπάρχουν σχόλια: