Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Τριάρα Ηρακλή με Λεβαδειακό


Ο Ηρακλής ήταν πιο ουσιαστικός και αποτελεσματικός στα χρονικά διαστήματα που είχε τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής, στο φιλικό-τεστ με τον Λεβαδειακό, και επικράτησε με 3-1.

Μάλιστα, οι παίχτες του Όλεγκ Προτάσοφ αποθεώθηκαν στο φινάλε από τους οπαδούς τους,που βρέθηκαν στο Καυτανζόγλειο, καθώς από το 79’ έως τη λήξη ο «Γηραιός» ήταν καταιγιστικός, πετυχαίνοντας δύο γκολ, το 2-1 με τον 17χρονο Βέλλιο (80’) και το 3-1 με τον Κονέ (85’).

Στο πρώτο 25λεπτο οι «κυανόλευκοι» είχαν σε μεγάλα κέφια τους Παπαστεργιανό, Μπόσνιακ και Μιλάνο και προηγήθηκαν (1-0) στο 15’ με τον κεφαλιά του Γιάκομπ, ύστερα από φάουλ του τελευταίου. Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αφού η κόπωση και οι αλλαγές επηρέασαν και τις δύο ομάδες... Ο Λεβαδειακός απείλησε στο 60’ με κεφαλιά του Μπούσι και στο 67’ με τον Ταραλίδη (τον πρόλαβε ο Μπαντής), ενώ στο 78’ βρήκε... δίχτυα με γυριστό σουτ του Βασιλείου (1-1).

Η είσοδος του Βέλλιου, που μπήκε στη θέση του Ντίκα, άλλαξε άρδην την εικόνα της αναμέτρησης. Ο Ηρακλής απέκτησε... ταχύτητα και αιφνιδίασε για δεύτερη φορά τον Λεβαδειακό.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Μπαντής, Μάρτος (61' Σαρακατσάνος), Λέκι (79' Κατσικάς), Κατσαμπής, Γιαννούλης, Φούφουλας (61' Αγρίτης), Παπαστεριανός (61' Κονέ), Μιλάνο (72' Βουτσιάς), Ντίκα (79' Βέλλιος), Μπόσνιακ (75' Καρλόπουλος), Γιάκομπ (67' Παπαζαχαρίας).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Καρακώστας, Μουλόπουλος (82' Μαχαίρας), Μαρτορέλ (46' Καψής), Ζησόπουλος, Κόλτζος (85' Λεμονής), Μπράνκο (61' Κόλτζης), Ταραλίδης, Σερτζίνιο, Μπάρκογλου (65' Τζωρμπατζάκης),
Βασιλείου, Μπούσι.

Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: