Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Ο Πολύγυρος αποχαιρετά το 19χρονο παλικάρι


Στο κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου αυτή την ώρα ο Πολύγυρος αποχαιρετά το 19χρονο παλικάρι που έφυγε τόσο άδικα από κοντά μας.

Καλό σου ταξίδι Χρήστο.

Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε αυτή την τραγωδία.

Κουράγιο στους γονείς, στα αδέλφια του, στους συγγενείς και τους φίλους του.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε από χτες το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου να μεταδίδει κλασσική μουσική, ακόμα και την ώρα της κηδείας του άτυχου Χρήστου έχουν ξένη μουσική.
Ο Πολύγυρος δεν είναι Αθήνα κύριοι θα περίμενα περισσότερη ευαισθησία.

Ανώνυμος είπε...

γράφτηκε σε σχόλια ότι είχε καεί η λάμπα πάνω από την τρύπα. κάνω μια πάρα πολύ απλή σκέψη. γιατί οι γείτονες εκεί αφού είδαν ότι έχει καεί η λάμπα πάνω από την τρύπα δεν άναψαν φώτα στα μπαλκόνια τους? θα κόστιζε πολύ? τα χριστούγεννα όμως όλοι διαγωνίζονται ποιός θα έχει το καλύτερα φωτισμένο μπαλκόνι. μήπως φταίει ο ωχαδερφισμός? ένας δεν υπήρξε να έχει φιλότιμο για να ανάψει ένα φως στο μπαλκόνι του? γιατί αν ήταν αναμμένο ένα φως δεν θα θρηνούσαμε σήμερα τα 2 παιδιά. κάποτε ο Πολύγυρος αναπτύχθηκε με τον εθελοντισμό για πολλά χρόνια. σήμερα τα περιμένουν όλα έτοιμα...

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα. Καλό ταξίδι στα παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα για τα παιδιά. Έφυγαν πολύ νωρίς. Ότι και να λέμε τώρα πίσω δεν γυρίζουν. Ας προσέξουν οιυπεύθυνοι -όποιοι είναι αυτοί- από 'δω και πέρα τι θα κάνουν.
Καλό Ταξίδι Παιδιά

Ανώνυμος είπε...

Μια πρόταση για τα παιδιά που έφυγαν.
Προς τον Δήμο Πολυγύρου.
Θερμή παράκληση από κάποιον που αγαπάει τον Πολύγυρο.
Φυτέψτε δύο έλατα στις Έξι Βρύσες. Ένα για τον Χρήστο και ένα για τη Νάνσυ.
Καλό ταξίδι παιδιά. Εκεί που πήγατε σίγουρα είναι καλύτερα από εδώ.

Ανώνυμος είπε...

τελικά σε αυτή την τρύπα πέφτει μέσα ολόκληρος ο Πολύγυρος. ας σταματήσει αυτό το αλληλοφάγωμα δεν θα βγεί σε καλό. η δικαιοσύνη θα αποδώσει τις ευθύνες όπου ανήκουν. ας σεβαστούμε τον πόνο των γονιών των παιδιών. ας σεβαστούμε τις ψυχές από τα 2 αγγελούδια που έφυγαν.