Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Και τώρα... Βαλερένγκα


Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον και πάλι η ομάδα του ΠΑΟΚ, που ολοκλήρωσε στην Ολλανδία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, δίνοντας μια σειρά επτά φιλικών αγώνων. Πλέον, το μυαλό όλων στρέφεται αποκλειστικά στα παιχνίδια των προκριματικών του Europa League με την Βαλερένγκα, γι’ αυτό κι ο τεχνικός του «Δικέφαλου», Φερνάντο Σάντος, έχει προγραμματίσει συνεχείς προπονήσεις για το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα!

Την Τρίτη η αποστολή του ΠΑΟΚ θ’ αναχωρήσει για το Οσλο και εκεί ο ΠΑΟΚ θα κάνει δύο προπονήσεις. Η μία θα γίνει σε γήπεδο κοντά στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή και η άλλη στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι.
Ο Φωτάκης και ο Τσιρίλο, που αποχώρησαν λόγω τραυματισμών από το παιχνίδι με τη Σπάρτα, δεν έχουν κάτι το ανησυχητικό και θα μπουν στους κανονικούς ρυθμούς σύντομα.

Χαλκιάς: «Διαφορετικά από πέρυσι»

Στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, οι παίκτες εμφανίστηκαν ιδιαίτερα κουρασμένοι απ’ όσα... τράβηξαν για 15 ημέρες στην Ολλανδία.
Κι όπως υπογράμμισε με δηλώσεις του ο Κώστας Χαλκιάς: «Υπάρχει πολλή κούραση. Τα πράγματα είναι διαφορετικά από πέρυσι.
Δεν είναι εύκολο σε ένα μήνα να γίνουν όσα κάναμε πέρυσι σε δύο. Δεν θέλαμε για αντίπαλο μια ομάδα τόσο πιο έτοιμη από μας, όπως είναι η Βαλερένγκα, αλλά αυτό πλέον δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα»...

Ο διεθνής γκολκίπερ κατέληξε λέγοντας: «Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τις δυνατότητές μας στο παιχνίδι με τη Βαλερένγκα».
Ο ΠΑΟΚ ζήτησε 3.000 εισιτήρια για το παιχνίδι και - όπως διαβεβαιώνουν οι Νορβηγοί - όσοι φίλοι του «Δικέφαλου» πάνε στο Οσλο δεν θα έχουν πρόβλημα να μπουν στο γήπεδο.
Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν επέστρεψε με την υπόλοιπη ομάδα ήταν ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο που βρίσκεται στην Πορτογαλία για να τακτοποιήσει κάποια προσωπικά του ζητήματα και να φέρει την οικογένεια του στην Θεσσαλονίκη.

Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: